Livet på ApartHotel Telefonplan

Vårt nyrenoverade hotell är utformat för att ge dig ett avkopplande slut på en dag fylld med aktiviteter och en skön start på nästa. Här bor du bekvämt i en härlig miljö med utomordentlig service. Vi finns alltid på plats och står gärna till tjänst för att möta dina behov.

 Aparthotel TelefonplanRestaurang

Köket dukar upp för en god frukost varje morgon och till kvällen öppnar restaurangen med middag samt ett urval av lättare rätter. I lobbyn finns en trevlig bar, härifrån kan du beställa en flaska mousserande och jordgubbar till rummet för speciella tillfällen.


Mötesrum


För affärsresenären finns möjlighet att hyra hotellets mötesrum, som ett komplement till den skräddarsydda arbetsplatsen på hotellrummet. I mötesrummet finns även fussballspel och en projektor där vi visar TV-sändningar vid speciella tillfällen.


Gym & Bastu

Koppla av eller ta en paus i vår torrbastu. Bastun finns i anslutning till gymmet och den intilliggande duschen, och har plats för upp till åtta personer. Bastun bokas via receptionen.

I gymavdelningen finns möjligheter till ett givande träningspass. Här har du tillgång till löpband, cykel, crosstrainer, styrkemaskin, fria vikter och bollar för kroppsövningar.


Cykelpool

Med cykel tar du dig fram i Stockholm snabbt. Våra gäster får kostnadsfritt låna cyklarna från vår cykelpool. Ett perfekt sätt att lära känna området på!


Omgivningar

Stockholm har mycket att erbjuda, och med tunnelbanan är du inne i city på några minuter. Även i närområdet finns det flera ställen att tipsa om.

Läs mer här